noun_Email_707352 noun_917542_cc Map point Play Untitled Retweet Group 3 Fill 1

Webinar om DORA og hvordan reguleringen vil påvirke Norge og norske banker

8.4.2024, Norway

Tietoevry Banking inviterer til webinar om DORA

EUs Digital Operational Resilience Act (DORA) vil gjelde for finansinstitusjoner i hele EU (og EØS) fra januar 2025. Målet med DORA er å forbedre evnen til å motstå og absorbere driftsforstyrrelser i sentrale IKT-systemer på tvers av finanssektoren og utløses av økt digital risiko kombinert med det utfordrende geopolitiske landskapet.

Det er et omfattende regelverk som vil gjelde for norske banker om under ett år. Som forberedelse til dette vil Oddbjørn Steffensen, leder for sikkerhet, risiko og forretningskontinuitet i Tietoevry Banking, gi en gjennomgang av forordningens kontekst, omfang, innhold og tidslinje.

Presentasjonen vil også berøre den potensielle effekten av DORA på Tietoevry Bankings kunder og organisasjonen selv. Tietoevry Banking iverksetter proaktive tiltak for å sikre etterlevelse av forordningen, og orienteringen vil synliggjøre hvordan organisasjonen forbereder seg på implementeringen og veien videre. Denne gjennomgangen vil gi verdifull innsikt i regelverket og Tietoevry Bankings arbeid med å oppfylle disse kravene sammen med kunder.

Praktisk informasjon om webinaret:

Dato og klokkeslett: Mandag 8. april kl. 13:00-13:45 CET.

Påmeldingen er åpen til morgenen 8. april, og registrerte deltakere vil motta en lenke til en Teams-webcast. Spørsmål kan stilles i kommentarfeltet og vil bli besvart mot slutten av sendingen.

For mer informasjon

Ta kontakt med Tietoevry Bankings sikkerhets- og risikoteam for individuelle dialoger om DORA eller vårt sikkerhetsarbeid.

Contact us

Per Nordin

PR & Communications Lead

Date and place

8.4.2024
Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn